Antena 3 CNN Economic Auto INEDIT! O maşină nou-nouţă şi o "armată" de maimuţe. Vezi dacă a trecut testul suprem

INEDIT! O maşină nou-nouţă şi o "armată" de maimuţe. Vezi dacă a trecut testul suprem

INEDIT! O maşină nou-nouţă şi o "armată" de maimuţe. Vezi dacă a trecut testul suprem
Sursa foto: Foto: YouTube
11 Mai 2012   •   15:42

Dacă până acum te plangeai că cel mic se joacă la butoanele pentru acţionarea electrică a geamurilor, că îşi scapă pacheţelul cu mâncare peste tot prin maşină şi apoi mânjeşte bancheta din spate cu sos, ce ai mai avea de spus dacă o "armată" de maimuţe ţi-ar invada autoturismul?

Probabil că acesta a fost întrebarea pe care şi-a pus-o şi compania coreeană de autoturisme Hyundai care a lăsat pentru zece ore, nesupravegheat, modelul Hyundai i30 în Parcul Safari din Merseyside ... la dispoziţia a 40 de babuini jucăuşi, scrie Daily Mail.

Maimuţele şi-au făcut de cap: au atins toate butoanele, au sărit pe capota maşinii, au deschis uşile şi au ros componentele cauciucate din interiorul autoturismului.

Rezultatul testului l-a mulţumit pe producător. În final, maşina de familie s-a ales cu câteva zgârieturi, un cauciuc detaşat de la uşă şi ros în întregime plus câteva urme de muşcături pe volan.

"Maimuţele din parc sunt foarte bune în a descoperi punctele slabe ale maşinilor. Ele trag de orice, se îndeamnă una pe alta să tragă de părţi detaşabile până acestea se rup", a spus managerul de proiect al Hyundai, Felicity Wood.

"Să aibă o maşină cu care să se joace toată ziua e ca o mană cerească pentru babuini", a declarat managerul parcului, David Ross.





×
Subiecte în articol: masina autoturism
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close