Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 11 morţi şi 21 de răniţi grav, în ultimele 24 de ore, pe şoselele româneşti

Infotrafic. 11 morţi şi 21 de răniţi grav, în ultimele 24 de ore, pe şoselele româneşti

Infotrafic. 11 morţi şi 21 de răniţi grav, în ultimele 24 de ore, pe şoselele româneşti
Sursa foto: ambulanta
21 Aug 2009   •   08:10

Tot mai multe accidente au loc zilnic pe drumurile din România. La data de 20 august, au avut loc nu mai puţin de 29 de accidente rutiere grave, soldate cu morţi şi răniti, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

În urma acestor accidente, şi-au pierdut viaţa 11 oameni, iar 21 au fost grav răniţi. În cele mai multe dintre situaţii, vinovaţi pentru producerea accidentelor au fost şoferii auto, însă bicicliştii, pietonii şi căruţaşii au provocat şi ei 10 accidente grave.

Principale cazue ale acestor evenimente rutiere au fost imprudenţa în conducere, traversarea neregulamentară şi neasigurarea la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers.

Unul dintre accidente a avut loc, joi nopate, la Baia Mare. Un scuterist din Baia Mare a fost izbit de o maşină şi zdrobit de şosea. Tânărul conducea regulamentar un scuter, când o maşină i-a tăiat calea. Accidentul a avut loc chiar în centrul oraşului. În mai puţin de un minut, ambulanţa a ajuns şi i-a acordat primul ajutor tânărulu care a ascăpat cu viaţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close