Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 14 oameni răniţi şi mai multe maşini avariate, în urma a trei accidente rutiere grave

Infotrafic. 14 oameni răniţi şi mai multe maşini avariate, în urma a trei accidente rutiere grave

Infotrafic. 14 oameni răniţi şi mai multe maşini avariate, în urma a trei accidente rutiere grave
Sursa foto: Infotrafic
21 Iul 2009   •   08:56

Şase oameni, printre care şi doi copii, au ajuns la spital, luni seară, după ce un şofer neatent a încercat să iasă dintr-o parcare fără să se asigure. A fost suficient ca să producă un accident în lanţ.

Accidentul s-a petrecut la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi a implicat trei maşini. Trei dintre victime au fost grav rănite şi au ajuns imediat pe mâinile medicilor de pe ambulanţă.

Maşinile au fost serios avariate. Totul din cauza neatenţiei unui şofer care a încercat să iasă dintr-o parcare, fără să se asigure.

Şoferul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru lovire din culpă.

În Braşov şi Caransebeş, opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, tot în urma unor accidente rutiere.

Pe drumul dintre Braşov şi Buzău, patru persoane au fost rănite uşor, în dreptul localităţii Teliu. Într-o intersecţie, un şofer a rămas fără frâne şi a lovit o maşină care circula regulamentar, proiectând-o într-un stâlp.

Potrivit martorilor, şoferul conducea cu viteză mare.

Medicii spun că cele patru victime vor fi externate în curând.

Tot din cauza vitezei, un alt accident s-a produs în Caransebeş. O maşină a ajuns pe contrasens şi a lovit alte două maşini. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri, însă rănile lor nu sunt grave.

Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close