Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 17 accidente rutiere, cu 8 morţi şi 14 grav răniţi, în ultimele 24 de ore

Infotrafic. 17 accidente rutiere, cu 8 morţi şi 14 grav răniţi, în ultimele 24 de ore

Infotrafic. 17 accidente rutiere, cu 8 morţi şi 14 grav răniţi, în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Feb 2011   •   09:31

În ceea ce priveşte evenimentele rutiere, de ieri si pana astazi au fost înregistrate 17 accidente grave în urma cărora 8 oameni au murit, iar alte 14 au fost grav rănite.

Cel mai tragic accident s-a produs în judeţul Bihor, pe calea Clujului din municipiul Oradea. Din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, soferul unui autotren a pierdut controlul direcţiei, maşina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Patru persoane, printre care şi soferul acesteia, şi-au pierdut viaţa, iar conducătorul autotrenului a fost grav rănit.

Dispeceratele de monitorizare a traficului anunta ca miercuri dimineaţă nu sunt semnalate probleme deosebite pe drumurile nationale. Cu toate acestea pe DN 10, din cauza cãderilor de pietre, la kilometrul 84, între localitãţile Siriu din judeţul Buzãu şi Chirileşti din judeţul Braşov, traficul rutier se desfãşoarã pe un singur fir, alernativ în ambele sensuri, iar pe tot timpul zilei circulatia este ingreunata in aceea zona.

De asemenea, din cauza riscului cãderii unor pietre de pe versanţi, trebuie sã se mergeti cu atenţie si pe DN7, în judeţul Vâlcea, între localitãţile Cãlimãneşti-Cãciulata şi Brezoi, intre kilometri 198 si 207.

Camerele montate pe autovehicule sau pe autostrazi surprind de cele mai multe ori producerea unor accidente cumplite. Universal valabile sunt si cauzele. Viteza prea mare, neatentie si tribilism. Iată câteva imagini care vorbesc de la sine!

 


×
Subiecte în articol: Infotrafic morti raniti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close