Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic: 3 morţi pe DN1, după ce o maşină a intrat inexplicabil pe contrasens

Infotrafic: 3 morţi pe DN1, după ce o maşină a intrat inexplicabil pe contrasens

Infotrafic: 3 morţi pe DN1, după ce o maşină a intrat inexplicabil pe contrasens
12 Ian 2009   •   09:44

Doi tineri din Ploieşti au murit, pe DN1, după ce au intrat cu maşina pe contrasens şi au lovit puternic un alt autoturism în care se aflau două femei. Una dintre pasagere a murit, iar cealaltă este în stare gravă la spital.
Şoferul maşinii care a accidentat celălalt autoturism avea doar 18 ani şi plecase cu prietena sa la o plimbare.
La kilometrul 67 pe DN1 a intrat pe contrasens şi a lovit maşina în care se aflau cele două femei de 30, respectiv 35 de ani.
În urma impactului, cei doi tineri şi pasagerul din dreapta al autovehiculului lovit au murit. Singurul supravieţuitor - femeia care se afla la volanul celeilalte maşini.
Traficul a fost restricţionat pe câte o bandă de pe fiecare sens al Drumului Naţional 1. Poliţiştii nu au emis nicio ipoteză cu privire la motivul pentru care tânărul a intrat pe contrasens, considerând manevra inexplicabilă.
Alt accident rutier a avut loc în judeţul Braşov, unde un tânăr de 24 de ani a murit după ce a fost strivit de remorca unui tir, într-o curbă. Alţi trei oameni au ajuns la spital după ce maşina lor a fost la un pas de aceeaşi soartă.
Accidentul s-a petrecut între Braşov şi Făgăraş. Tânărul circula regulamentar. Un tir care venea din sens opus a tăiat curba, iar remorca autotrenului a strivit maşina de parapet.
Pentru scoaterea tânărului din maşina strivita a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.
O masina care venea în spatele tirului a fost implicată, de asemenea, în accident.
Observator

×
Subiecte în articol: morti raniti DN1
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close