Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 7 morţi şi 29 de răniţi grav, în urma accidentelor produse în ultimele 24 de ore

Infotrafic. 7 morţi şi 29 de răniţi grav, în urma accidentelor produse în ultimele 24 de ore

Infotrafic. 7 morţi şi 29 de răniţi grav, în urma accidentelor produse în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Dec 2010   •   10:25

7 morti, 29 de raniti grav si un total de 28 de accidente petrecute pe drumurile din ţară de ieri si pana azi. Nici capitala nu a scăpat nebifată în această statistică...16 oameni au ajuns la spital cu traumatisme grave dupa ce au fost implicaţi în nu mai puţin de 19 accidente rutiere petrecute pe străzile din Bucureşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În judeţul Alba, traficul rutier pe DN1 a fost reluat în condiţii normale la ieşirea din Sebeş către Sibiu. În jurul orei 7:30, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. Conducătorul autoturismului a scăpat cu răni minore. Cauza probabilă a accidentului a fost oboseala la volan. S-a circulat îngreunat, pe un fir, timp de o oră şi jumătate.

Doar pe câteva drumuri naţionale mai există zăpadă, care măsoară cel mult trei centimetri (fiind în amestec cu material antiderapant).

×
Subiecte în articol: Infotrafic morti
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close