Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 8 morţi şi 38 de răniţi grav, în cele 35 de accidente produse în ţară

Infotrafic. 8 morţi şi 38 de răniţi grav, în cele 35 de accidente produse în ţară

Infotrafic. 8 morţi şi 38 de răniţi grav, în cele 35 de accidente produse în ţară
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Aug 2011   •   08:53

Opt oameni au murit şi alţi 38 au fost grav rîniţi., în urma celor 35 de accidente produse pe şoselele din România în ultimele 24 de ore.Principalele cauze generatoare au fost conducerea imprudentă, neadaptarea vitezei şi traversarea neregulamentară.

O manevră inconştientă a unui şofer din Capitală, a băgat aseară trei oameni în spital. Şoferul nu a acordat prioritate în intersecţia de la Leu, a lovit o maşină de pe contrasens şi a ricoşat într-o altă maşină oprită la semafor.
 
Trei persoane din maşina care circula regulamentar au fost rănite în urma impactului. Printre ei şi şoferul.

Etilotestul a arătat că nici unul din şoferii implicaţi în accident nu băuse. Poliţiştii de la rutieră au deschis o anchetă pentru a vedea cine se face vinovat de accident. Din cauza accidentului,  circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate în zona Leu, mai bine de o oră.

Un alt accident a avut loc în judeţul Vaslui, unde cinci persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina în care se aflau.

Accidentul s-a produs între localităţile vasluiene Mălăieşti şi Vutcani. O maşină a fost lovită frontal de un microbuz care a intrat pe contrasens, într-o curbă cu vizibilitate redusă.

Din primele cercetări, vinovat pentru producerea accidentului este şoferul microbuzului, care va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident s-a produs în judeţul Neamţ, pe drumul naţional 15. Unul dintre şoferi nu a acordat prioritate de trecere altei maşini şi s-au lovit. În urma accidentului, 3 femei au ajuns la spital.

În urma impactului , cele 2 autoturisme au fost proiectate în afara şoselei, unul dintre ele oprindu-se într-un gard. Cele trei femei rănite în accident sunt la spital, în stare stabilă.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close