Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. A distrus un refugiu de tramvai şi trei maşini, după ce a circulat cu viteză excesivă

Infotrafic. A distrus un refugiu de tramvai şi trei maşini, după ce a circulat cu viteză excesivă

Infotrafic. A distrus un refugiu de tramvai şi trei maşini, după ce a circulat cu viteză excesivă
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Aug 2010   •   08:50

Accident spectaculos luni dimineaţă în Capitală. Un şofer a sfidat orice lege de circulaţie şi a apăsat pedala de acceleraţie la maximum. În goana lui a distrus 3 maşini şi un refugiu de tramvai. Iar un şofer a circulat pe Autostrada Soarelui în stare de ebrietate.

În Bucureşti, un şofer a apăsat nebuneşte pedala de acceleraţie în drum spre casă. Omul a reuşit să distrugă refugiul de tramvai si trei maşini care erau parcate regulamentar. Medicii spun că bărbatul va supravieţui, deşi accidentul a fost unul deosebit de grav.

Tupeu maxim pentru un taximetrist care s-a urcat mort de beat la volan. Omul a fost oprit la timp de poliţişti, sesizaţi de şoferii de pe Autostrada Soarelui care au fost la un pas să fie loviţi de maşina taximetristului.

La secţia de poliţie a recunoscut senin că a băut opt beri, ceea ce nu l-a împiedicat să se urce la volan. În plus s-a declarat cel mai fericit om din România.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic tramvai alcool
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close