Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi, în urma unui accident petrecut pe DN 2A. Circulaţia este blocată

Infotrafic. Cinci morţi, în urma unui accident petrecut pe DN 2A. Circulaţia este blocată

Infotrafic. Cinci morţi, în urma unui accident petrecut pe DN 2A. Circulaţia este blocată
Sursa foto: accident
15 Iun 2009   •   08:10

Accident grav pe DN 2A. Circulaţia este blocată, între localităţile Munteni Buzău şi Căzăneşti, din cauza unui accident de circulaţie.

Cinci persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, de pe marginea drumului.

În jurul orei 05.20, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul maşinii, a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a izbbit de un copac.

În urma impactului, toate cele cinci persoane aflate în autoturism şi-ai pierdut viaţa.

Traficul auto este deviat provizoriu prin comuna Munteni Buzău, cu revenire pe DN 2A prin oraşul Căzăneşti.

Un alt accident rutier a avut loc, duminică noapte, în centrul oraşului Cluj Napoca. Cinci oameni au ajuns la spital, dintre care doi pietoni, după ce două maşini s-au cicnit violent, într-o intersecţie circulată din oraş.

Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre autoturisme a fost aruncat pe altă stradă, din apropiere. Se pare că de vină pentru acccident ar fi unul dintre şoferi, care s-a urcat băut la volan şi nu a acordat prioritate.

Un alt accident a avut loc în Capitală. Un tânăr a confundat maşina cu o barcă. S-a urcat la volan, a călcat pedala de acceleraţie până la podea şi s-a trezit direct pe fundul apei, în Dâmboviţa. Din fericire, băiatul a scăpat teafăr, însă urmează să fie tras la răspundere, de proprietarul autoturismului.



În acest weekend, accidentele s-au ţinut lanţ pe drumurile româneşti. Nu mai puţin de 25 de accidente rutiere grave, soldate cu 21 de răniţi, au avut loc pe soşelele din România, în ultimele două zile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close