Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi pe DN2, după ce un şofer a încercat să întoarcă pe linia continuă (VIDEO)

Infotrafic. Cinci morţi pe DN2, după ce un şofer a încercat să întoarcă pe linia continuă (VIDEO)

Infotrafic. Cinci morţi pe DN2, după ce un şofer a încercat să întoarcă pe linia continuă (VIDEO)
Sursa foto: accident
24 Mai 2010   •   08:18

Tragedie pe DN2, la ieşirea din localitatea Afumaţi. Cinci oameni si-au pierdut viaţa, iar un copil a ajuns în stare gravă la spital. Maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un autocar. Vinovat pare a fi şoferul maşinii care a încercat să întoarcă într-un loc nepermis, fără să se asigure.

În autoturism se aflau şase persoane, între care un copil. Şoferul a încercat brusc să întoarcă pe linia continuă. Nu a mai reuşit: maşina a fost izbită în plin de un autocar.

Autoturismul a fost târât aproape 50 de metri apoi aruncat-o într-un şanţ de pe marginea drumului. Între fiare au rămas prinşi patru bărbaţi. O femeie şi copilul zăceau pe câmp, în apropierea maşinii.

Cei cinci adulţi au ajuns la morgă, iar copilul a fost transportat la spital cu răni grave. Medicii sunt totuşi optimişti în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

În urma accidentului circulaţia pe DN2 în zona Afumaţi a fost blocată vreme de o oră. Pe ambele sensuri maşinile au format cozi de doi kilometri.



Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic morti copil
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close