Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi şi 13 răniţi, bilanţul accidentelor din ultimele 24 de ore

Infotrafic. Cinci morţi şi 13 răniţi, bilanţul accidentelor din ultimele 24 de ore

Infotrafic. Cinci morţi şi 13 răniţi, bilanţul accidentelor din ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Feb 2011   •   09:50

Teribilismul, viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, neatenţia dar şi neacordarea de prioritate au făcut ca 5 oameni să-şi piardă viaţa, iar alţi 13 să zacă pe patul de spital după ce au fost implicaţi în nu mai puţin de 21 accidente petrecute de luni şi până marţi pe drumurile judetelor Alba, Arad, Constanta si Sibiu.

 Nici capitala nu a rămas nebifata în această statistica…46 de tamponări ieri şi 9 oameni băgaţi în spital din neatenţia sau inconstienţa unor şoferi mult prea grăbiţi.

O femeie a fost la un pas de moarte după ce o masina a trecut peste ea, pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Vinovat este un taximetrist grăbit, care a spulberat-o şi apoi a fugit de la locul accidentului. A fost prins şi arestat.

Mai mult decât atât, un tânăr din Sinaia a murit ieri, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă din afara localităţii. Tânărul a ajuns cu maşina pe contrasens, unde a lovit în plin o altă maşină. S-a proptit apoi într-o casă de pe marginea drumului.

Abia după ce şi-au construit o pasarelă din două scări, membrii echipajului de descarcerare au reuşit să-l scoată pe tânăr din maşină. Automobilul a fost distrus aproape în totalitate în impactul puternic şi s-a proptit în peretele unei case, deasupra unui şanţ.

Tânãrul venea dinspre Sinaia şi se îndrepta spre Braşov. Într-o curbă, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului. Maşina a ajuns pe contrasens.

Şoferul şi pasagerii din cealaltă maşină au fost răniţi uşor. Din cauza accidentului, traficul pe DN 1 a fost îngreunat timp de aproape o oră.

×
Subiecte în articol: Infotrafic morti raniti trecere de pietoni
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close