Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi şi 26 de răniţi grav, în urma accidentelor de miercuri (VIDEO)

Infotrafic. Cinci morţi şi 26 de răniţi grav, în urma accidentelor de miercuri (VIDEO)

Infotrafic. Cinci morţi şi 26 de răniţi grav, în urma accidentelor de miercuri (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Aug 2010   •   09:01

Accidentele rutiere au continuat şi în ziua de miercuri. Viteza excesivă, traversarea neregulamentară, depăşirile hazardate sau conducerea sub influenta alcoolului au făcut ca în ultimele 24 de ore, pe şoselele din tara 5 oameni să-si piarda viata, iar alti 26 să ajungă în stare gravă la spital.

Unul dintre cele mai grave accidente s-a petrecut în Dolj, unde doi oameni au murit şi unul a ajuns în stare gravă la spital. Maşina era a deputatului Claudiu Manta, iar bărbaţii erau membri PSD. Cei trei mergeau la o acţiune într-o comună, când şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a oprit într-un pom.

În Gorj, un şofer care băuse... nici el nu mai ştie cât... le-a dat serios de furcă poliţiştilor după ce a provocat un accident rutier, apoi a început să facă scandal. Bărbatul era nemulţumit că poliţiştii voiau să-i testeze alcoolemia, iar medicii să-l panseze. Omul s-a rănit după ce a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi a avariat maşina parcată în curte.

La Iaşi, o ambulanţă care transporta o femeie în comă s-a izbit de o maşină condusă de un şofer de 22 de ani din Huşi. Tânărul a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi a tăiat calea ambulanţei. Asistenta medicală s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri, însă pacienta şi şoferul salvării au scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: ambulanta Infotrafic accident rutier
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close