Infotrafic. Cinci morţi şi un rănit grav, în urma unui accident petrecut între Tulcea şi Constanţa

18 Mai 2009   •   08:56
Infotrafic. Cinci morţi şi un rănit grav, în urma unui accident petrecut între Tulcea şi Constanţa accident

Cinci oameni au murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident cumplit petrecut între Tulcea şi Constanţa. În urma impactului extrem de violent, cele două maşini s-au răsturnat şi au ajuns pe câmp. Se pare că unul dintre şoferi circula cu viteză foarte mare.

Locul accidentului arăta ca după un carnagiu. Martorii spun şoferul unuia dintre autoturisme a încercat să depaşească o altă masina aflată în faţă. Cu o viteză destul de mare, manevra avea să îi fie fatală.


Rudele victimelor aproape că s-au pierdut cu firea când i-au văzut pe cei dragi întinşi pe şosea. Alte două persoane au fost transportate spre spital. Doar una dintre victime a mai ajuns vie, însă medicii spun că este în stare critică. Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de trei ore.

Accident şi în cartierul Crîngaşi din Capitală. Un şofer care încerca să evite un motociclist a pierdut controlul volanului, şi a ajuns pe liniile tramvaiului 41. Cu toate că maşina s-a făcut praf, bărbatul a scăpat nevătămat. Circulaţia tramvaielor a fost oprită în zonă pentru aproape o oră.

Observator

Parteneri
x close