Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci persoane au murit şi alte 17 au fost rănite în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Cinci persoane au murit şi alte 17 au fost rănite în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Cinci persoane au murit şi alte 17 au fost rănite în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Mar 2011   •   09:57

În ultimele 24 de ore, pe şoselele din România au fost înregistrate 19 accidente de circulaţie. Cauzele principale au fost viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum, neatenţia, neacordarea de prioritate şi teribilismul la volan.

Cinci oameni şi-au pierdut viaţa şi alte 17 persoane au ajuns la spital cu răni grave. În Bucureşti au avut loc un 86 de tamponări soldate cu 11 răniţi.

La această oră, dispeceratele de poliţie au comunicat că ceaţa reduce vizibilitatea pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu - Drajna - Feteşti. În judeţul Buzău, pe DN2 şi DN2c se circulă în condiţii de vizibilitate redusă, între Costeşti şi Slobozia şi pe tronsonul Buzău - Urziceni., iar între Buzău şi Râmnicu Sărat vizibilitatea scade sub 50 de metri.

În aceleaşi condiţii se merge şi în judeţul Cluj, pe DN1C la limita cu judeţul Sălaj şi pe DN17D la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud.

Şoselele sunt acoperite de zăpadă în judetul Mehedinti, pe DN67D, în Gorj, pe DN67C, judeţul Hunedoara pe DN66 şi 7A. Zăpada este prezentă şi în Valcea, Covasna, Cluj, Sibiu, Alba şi Timiş, afectate fiind DN13, DN1R, DN7C, DN67C şi DN57.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close