Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Circulaţia pe DN 10 Buzău-Braşov, blocată din cauza unei alunecări de teren de proporţii

Infotrafic. Circulaţia pe DN 10 Buzău-Braşov, blocată din cauza unei alunecări de teren de proporţii

Infotrafic. Circulaţia pe DN 10 Buzău-Braşov, blocată din cauza unei alunecări de teren de proporţii
Sursa foto: camion
21 Feb 2010   •   11:49

O alunecare de teren de mari proporţii a blocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru mai multe ore, circulaţia pe Drumul Naţional 10 Buzău - Braşov, la ieşirea din oraşul Pătârlagele, însă la ora publicării acestei ştirii traficul a fost reluat pe un fir în ambele sensuri, între localităţile Pătârlagele şi Valea Lupului, potrivit Centrului Infotrafic.

Alunecarea de teren a fost semnalată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, când, din cauza miilor de metri cubi de aluviuni care s-au scurs de pe versant pe carosabil, circulaţia pe DN 10 Buzău - Braşov a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Drumarii au acţionat toată noaptea cu două utilaje şi cu două camioane, reuşind abia duminică dimineaţă să cureţe o parte din carosabil, astfel ca traficul să se poată desfăşura pe un sens de mers.
Alunecarea de teren a fost cauzată de topirea zăpezii şi de precipitaţiile din ultima perioadă. În cazul în care pământul va continua să o ia la vale în acelaşi ritm alert, ar putea fi afectată şi calea ferată din zonă.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: circulatie Brașov Buzau trafic drumari
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close