x close

Infotrafic. Circulaţie îngreunată, pe mai multe drumuri din ţară, din cauza zăpezii

18 Feb 2009   •   08:24
Infotrafic. Circulaţie îngreunată, pe mai multe drumuri din ţară, din cauza zăpezii masina

Din cauza ninsorii, miercuri dimineaţă se circulă mai greu în judeţul Argeş pe DN7C, DN73, DN73C şi DN72A, între km 43 si 64.
De asemenea, circulatia este îngreunată şi în judeţul Damboviţa, Dolj, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea. Carosabil alunecos şi ceaţă găsim în judeţul bCluj la Feleac pe DN1, în judeţul Mureş, la Dumbrăveni, în Sibiu, dar şi la Câmpulung Moldovenesc.
Foarte mare atenţie trebuie să aibă şi şoferii care circulă în judeţul Bistriţa ? Năsăud, la Tiha Bârgăului, Beclean şi la Piatra Fântanele pe DN17, în judeţul Maramureş la Baia Mare, la Vişeu pe DN18, în Satu Mare şi Harghita.
În prezent, ninge viscolit în majoritatea zonelor amintite. Dacă nu aveţi maşinile echipate de iarnă nu va aventuraţi nici în judeţul Sălaj, la Bocşa pe DN1F şi 1H, în judeţul Bihor pe DN76 la Drăgăneşti, dar şi pe DN 13B la Bucin în Hunedoara.
Marţi, la ora 12.00 a intrat în vigoare o atenţionare meteorologică cu cod galben de ninsori. Atenţionarea va rămâne în vigoare până miercuri, 18 februarie 2009, ora 9,00, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati