Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Daniel Pancu, prins la volan aproape de comă alcoolică

Infotrafic. Daniel Pancu, prins la volan aproape de comă alcoolică

Infotrafic. Daniel Pancu, prins la volan aproape de comă alcoolică
22 Dec 2008   •   09:00

Fostul rapidist Daniel Pancu, acum jucător în Rusia, la Terek Groznîi, a fost prins duminică noapte, aproape de comă alcoolică, la volan. Oamenii legii au văzut că o maşină mergea ciudat şi au pornit în urmărirea acesteia. Rezultatul alcooltestului i-a uimit până şi pe poliţişti: 1,36 miligrame alcool pur în aerul expirat. Pancu va rămâne acum pieton şi riscă să aibă dosar penal. Un alt şofer, care s-a urcat beat la volan, nu a scăpat însă doar cu carnetul ridicat. Un ucrainean în vârstă de 31 de ani, a sărit duminică seară cu maşina de pe un pod înalt de 15 metri din Târgovişte. L-au salvat air-bag-urile limuzinei pe care o conducea. Medicii i-au prelevat deja probe biologice pentru a-i stabili alcoolemia. În funcţie de rezultat, bărbatului i se va întocmi dosar penal.
Un alt accident s-a petrecut în comuna Girov, judeţul Neamţ. Un şofer beat a pierdut controlul volanului şi a accidentat mortal un pieton, beat şi el. Îmediat după accident, şoferul a încercat să fugă, dar a fost oprit imediat de o patrulă de poliţie. Rudele victimei, care au devenit agresive în timp ce încercau să îl prindă pe şofer, au fost şi ele oprite de poliţişti cu spray lacrimogen.
Şoferul băut este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi pentru ucidere din culpă şi riscă ani grei de închisoare.

Observator

×
Subiecte în articol: Daniel Pancu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close