Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Din cauza vitezei, un camion plin cu lemne s-a răsturnat la Iaşi

Infotrafic. Din cauza vitezei, un camion plin cu lemne s-a răsturnat la Iaşi

Infotrafic. Din cauza vitezei, un camion plin cu lemne s-a răsturnat la Iaşi
24 Oct 2008   •   08:53

De la o explozie de cauciuc, un TIR plin cu lemne, care se deplasa cu viteză mare, s-a răsturnat aseară pe un drum din Iaşi. În urma impactului, autotrenul a distrus patru stâlpi, mai multe podeţe şi câteva garduri. De asemnea, o maşină parcată a fost făcută praf, iar geamurile caselor din apropiere s-au spart.
Camionului transporta lemne de la Iaşi spre Paşcani, iar şoferul spune că circula regulamentar. Martorii susţin, însă, contrariul.
Pompierii au intervenit imediat şi au spălat combustibilul de pe asfalt, apoi au adunat lemnele din drum.
Din cauza acidentului, pentru câteva ore traficul între Iaşi şi Piatra Neamţ s-a desfăşurat pe un singur sens.
Alte 32 de accidente au avut loc în cursul zilei de joi, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române. În urma acestora, 6 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 29 au fost grav rănite. Majoritatea accidentelor au fost cauzate de conducătorii auto care nu şi-au adaptat viteza sau nu s-au asigurat la schimbarea direcţiei de mers. O parte dintre accidente s-au întâmplat, însă, şi din cauza pietonilor, care au traversat neregulamentar.
Cele mai grave accidente rutiere au avut loc în judeţele Bacău, Satu Mare, Buzău, Prahova, Ilfov şi în municipiul Bucureşti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier IGPR viteza
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close