Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. DN 1, pe sensul de mers spre munte, aglomerat. Vedeţi rutele ocolitoare

Infotrafic. DN 1, pe sensul de mers spre munte, aglomerat. Vedeţi rutele ocolitoare

Infotrafic. DN 1, pe sensul de mers spre munte, aglomerat. Vedeţi rutele ocolitoare
30 Dec 2008   •   09:08

Gerul nu i-a gonit pe turişti din staţiunile montane. Ba dimpotrivă, pârtiile au fost pline. Unii pleacă, alţii vin. Mai precis, mulţi dintre cei care au petrecut Crăciunul la munte, s-au întors acasă, iar locul lor este luat imediat de românii care vin de revelion. Schimbul de tură s-a văzut şi pe şosele. A fost din nou aglomerat înspre staţiuni şi pe DN1.
Traficul rutier pe DN 1, pe sensul de mers spre munte, a devenit din nou aglomerat. Turiştii care îşi vor petrece Revelionul la munte au umplut şoselele. Maşinile au mers bară la bară, iar viteza de deplasare nu a depăşit cinci kilometri pe oră. Coloana de maşini s-a întins pe aproape 25 de kilometri.
Drumul dintre Nistoreşti şi Predeal, parcurs de regulă în maxim 30 de minute, a fost străbătut în mai mult de trei ore.Poliţiştii recomandă şoferilor rutele ocolitoare Drumul Naţional 1 A: Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov sau Drumul Naţional 71: Târgovişte - Sinaia sau Drumul Naţional 73 Câmpulung Muscel - Bran - Braşov.
Pentru a evita blocajele poliţiştii îi avertizează pe şoferii veniţi de Revelion la munte să aibă maşinile echipate iarnă.

Antena3

×
Subiecte în articol: trafic aglomerat DN1
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close