Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi cai aflaţi pe mijlocul Drumului European 85, spulberaţi de o ambulanţă

Infotrafic. Doi cai aflaţi pe mijlocul Drumului European 85, spulberaţi de o ambulanţă

Infotrafic. Doi cai aflaţi pe mijlocul Drumului European 85, spulberaţi de o ambulanţă
08 Dec 2009   •   09:06

Eforturile şi avertismentele celor de la rutieră nu sunt luate în seamă, iar din acest motiv vorbim de tragediile de pe şosele în fiecare zi. Informaţiile primite marţi dimineaţă arată că pe drumurile din ţară de au avut loc 23 de accidente în numai 24 de ore pe şoselele judeţelor Suceava, Covasna, Dolj, Gorj, Bihor, Mehedinţi, Prahova, Bacău şi Olt. 7 oameni şi-au găsit sfârşitul, iar alte 18 persoane au suferit leziuni grave care au necesitat intervenţia echipajelor de urgenţă.

Şi-aşa avem drumuri proaste, mai trebuie să fim şi cu ochii în patru ca să nu dăm peste fel de fel de "obstacole". Cratere în asfalt, căruţe şi uneori... cai lăsaţi de izbelişte, să cutreiere şoselele. Luni seară, în judeţul Bacău, o ambulanţă a pus frână cu două astfel de animale. Lăsate să se plimbe pe mijlocul Drumului European 85, în plină noapte.

În întuneric, Ambulanţa i-a spulberat într-o clipă. Nici medicul, nici şoferul nu au păţit nimic. Ambulanţa, însă, a fost serios avariată. Totuşi, ar fi putut fi mult mai grav, dacă în locul Salvării, ar fi fost o maşină mică.

Unul dintre animale a murit pe loc. Era legat de picior cu o sfoară şi, cel mai probabil, reuşise să scape împreună cu celălalt cal.

La marginea drumului, durerea celui de-al doilea animal a luat sfârştit. S-a stins după câteva minute.

Acum, poliţiştii încearcă să dea de urma stăpânului sau stăpânilor celor două animale lăsate nesupravegheate pe un drum european. Vor trebui să plătească pagubele serioase produse maşinii de intervenţie.

Observator


×
Subiecte în articol: Infotrafic ambulanta cai
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close