Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi oameni au ars de vii, în urma unui accident produs la intrarea în Craiova

Infotrafic. Doi oameni au ars de vii, în urma unui accident produs la intrarea în Craiova

Infotrafic. Doi oameni au ars de vii, în urma unui accident produs la intrarea în Craiova
11 Dec 2008   •   08:44

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, la intrarea în Craiova. O maşină, condusă de un poliţist de la Serviciul de Înmatriculări Dolj, s-a izbit de un stâlp, apoi de peretele unei benzinării şi-a luat foc.
Agentul şef adjunct M.D., în vârstă de 34 de ani, şi prietenul său, pasager în maşină, se întorceau de la Filiaşi. Din cauza vitezei excesive, autoturismul în care se aflau cei doi a intrat într-un stâlp, după care a fost proiectat în peretele unei benzinării. Angajaţii staţiei au intervenit înainte ca flăcările să ajungă la pompe, însă pasagerii muriseră deja carbonizaţi.
Şoferul lucra în cadrul Poliţiei Rutiere Dolj de 15 ani. Era căsătorit şi avea 2 copii.
Un alt accident rutier grav s-a petrecut la Braşov, în urma căruia un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Potrivit martorilor, autoturismul în care se afla tânărul a intrat într-un TIR, după ce şoferul, care conduce cu viteză excesivă, a forţat o depăşire. În urma impactului, maşina a fost distrusă aproape în totalitate.
Incidentul s-a produs pe Drumul Naţional 13, între Feldioara şi Braşov. Cei doi pasageri erau verişori. Tânărul de nici 19 ani, aflat pe locul din dreapta, a murit pe loc. Vărul său, cu câţiva ani mai mare, care se afla la volan, a ajuns la spital în stare gravă.
Ancheta poliţiştilor este în curs de desfăşurare. În urma accidentului, circulaţia pe drumul naţional a fost oprită mai bine de o oră. Coloanele de maşini s-au întins pe zeci de kilometri.
Observator

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close