Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi răniţi grav după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir, pe DN7

Infotrafic. Doi răniţi grav după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir, pe DN7

Infotrafic. Doi răniţi grav după ce un microbuz s-a ciocnit cu un tir, pe DN7
15 Oct 2008   •   10:59

O nouă zi, noi accidente rutiere. Miercuri dimineaţă, două persoane au fost grav rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un tir la Arad, între localităţile Vladimirescu şi Mândruloc. Una dintre victime a fost scoasă cu greu de echipele de descarcerare, din autovehicolul implicat în accident.
Potrivit poliţiştilor arădeni, ambele autovehicule, atât microbuzul, cât şi tirul se îndreptau spre Arad. Şoferul automarfarului, care era în faţă, a frânat brusc, iar conducătorul microbuzului nu a reuşit să evite impactul şi a lovit violent remorca. Bordul micribuzului a fost distrus complet, iar şoferul a rămas încarcerat. Cea de-a doua persoană rănită este o femeie care a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Acesta are mai multe fracturi.
Vinovat pentru accident este şoferul microbuzului care nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehicolul din faţă, informează Mediafax. Din cauza accidentului, traficul rutier de pe DN7 s-a desfăşurat cu dificultate, iar coada de autovehicule creată depăşea 6 kilometri, la o oră de la producerea accidentului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close