Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce maşina în care se aflau a fost zdrobită de tren

Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce maşina în care se aflau a fost zdrobită de tren

Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce maşina în care se aflau a fost zdrobită de tren
Sursa foto: ambulanta
05 Feb 2009   •   08:40

Scene de coşmar, miercuri seară, în localitatea bihoreană Şuştiu. Doi tineri au murit zdrobiţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren personal. Martorii spun că trenul nu a dat semnale acustice şi luminoase că intră în staţie, iar locul nu era semnalizat aşa cum ar fi trebuit.
Tragedia s-a produs aproape de ora 19.00. Cei doi tineri, un bărbat de 30 de ani şi soţia acestuia de 28, au încercat să treacă linia de cale ferată nesemnalizata în grabă şi nu s-au asigurat. Martorii povestesc că trenul nu avea nici măcar lumini când a intrat în staţie. Localnicii care stau în zonă spun că trenul nu a dat semnale acustice. Au auzit în schimb bubuitura puternică. Impactul a fost zdrobitor Aproape 250 de metri au fost târâţi cu maşina.
Impactul a fost devastator. Cei doi tineri au murit pe loc. Abia plecaseră de acasă. Vroiau să ajungă să ridice încasările de peste zi de la un magazin pe care îl aveau într-o localitatea apropiată. Acasă, cei doi tineri au lăsat în urma lor un copil de doar doi ani.
Tragedie şi pe drumul european E60, între Târgu-Mureş şi Sighişoara. Un copil de şapte ani şi tatăl lui se luptă acum să trăiască după ce un camion a intrat în ei. Cei doi se aflau într-o căruţa, pe un drum european. Şoferul camionului aruncă vina pe căruţaş: spune că mergea pe mijlocul drumului, fără să aibă vestă reflectorizantă. Variantă contrazisă, însă, de poliţişti.
Tragedia s-a petrecut după lăsarea întunericului, pe drumul european E60, între Târgu-Mureş şi Sighişoara. E drept, nici căruţaşul nu avea voie să circule pe acel drum.
Poliţiştii i-au întocmit penal şoferului de camion. Evoluţia stării de sănătate a victimelor va stabili dacă bărbatul va petrece următorii ani în spatele gratiilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close