Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

Infotrafic. Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

Infotrafic. Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac
05 Ian 2009   •   08:45

Un tânăr şi logodnica lui şi-au pierdut viaţa duminică în localitatea ieşeană Micleşti, după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a lovit de un copac. Autoturismul nu circula cu viteză foarte mare, puţin peste 90 km/h, iar drumul era uscat, însă un petic de gheaţă a declanşat tragedia. Cele două victime, Daniel şi Elena, erau împrună de mai bine de cinci ani, iar în primăvară urmau să se căsătorească.
Pe alt drum naţional, alte eforturi disperate ale medicilor de a salva viaţa unei tinere. Femeia se întorcea acasă, la Braşov, împreună cu soţul ei, care conducea maşina. Mai aveau 20 de kilometri până în oraş, când soţul ei a pierdut controlul maşinii, care s-a izbit de un alt autoturism. Tânărul de 29 de ani a murit imediat după impact. Inima soţiei sale a încetat să mai bată la câteva minute după ce a ajuns la spital. Circulaţia pe DN 1, între Codlea şi Vlădeni a fost blocată mai bine de o oră, din cauza accidentului.
Principalele cauze ale accidentelor produse la sfârşitul săptămânii trecute au fost impudenţa şoferilor, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi traversarea neregulamentară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close