Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri au murit încercând să scape de radar

Infotrafic. Doi tineri au murit încercând să scape de radar

Infotrafic. Doi tineri au murit încercând să scape de radar
05 Dec 2008   •   08:25

Doi tineri din Cluj au murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un TIR. Se pare că şoferul, care conducea cu viteză excesivă, încerca să scape de o maşină cu radar care venea din urmă.
Accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, în apropiere de Huedin. Tânărul care se afla la volan a încercat să intre într-o depăşire riscantă, dar a sfârşit sub roţile tirului.
Impacul cu autocamionul a fost atât de puternic, încât şoferul şi pasagerul din dreapta au murit pe loc. Un al treilea pasager se află în comă la spitalul din Huedin. Pompierii de la descarcere abia au reuşit să scoată victimele dintre fiare.
Din cauza accidentului, drumul între Cluj şi Huedin a fost blocat timp de trei ore pe ambele sensuri de mers, iar coloanele de maşini s-au întins pe o distanţă de mai bine de cinci kilometri.
Tot graba era să-l coste viaţa şi pe un bărbat de 30 de ani. Acesta a vrut să ajungă repede pe cealaltă parte a celui mai aglomerat bulevard din Cluj şi nu s-a asigurat înainte să traverseze. Un troleibuz l-a lovit cu putere. Medicii se străduiesc acum să-l ţină în viaţă.
Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier radar Cluj Infotrafic
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close