Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri de 18 ani au murit, după ce au intrat cu maşina într-un copac

Infotrafic. Doi tineri de 18 ani au murit, după ce au intrat cu maşina într-un copac

Infotrafic. Doi tineri de 18 ani au murit, după ce au intrat cu maşina într-un copac
Sursa foto: ambulanta
26 Ian 2009   •   08:15

Două destine frânte, duminică seară, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă la volan. S-a întâmplat la Drăgăşani, în judeţul Vâlcea. Doi tineri de 18 ani au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.
Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a încolăcit pur şi simplu pe pom. Acum câteva luni, tot pe acolo, tinerii au mai fost la un pas de moarte după ce maşina lor s-a făcut praf în alt accident rutier.
Băiatul avea permis de numai şase luni. În urmă cu cinci luni a mai avut un accident de circulaţie, tot din cauza vitezei şi la doar câteva sute de metri distanţă de locul unde au murit amandoi acum.
"Ambele autoturisme implicate în incident circulau dinspre Drăgăşani spre Găneasa, iar la un moment dat, nu departe de punctul de plecare, una dintre maşini a ieşit în decor, în partea stângă a şoselei, şi s-a izbit de un copac. Cealaltă maşină a părăsit carosabilul în partea dreaptă", a precizat telefonic Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.
În urma impactului, şoferul maşinii care s-a izbit de copac, precum şi pasagera din dreapta acestuia, au murit pe loc, echipajul de la descarcerare găsind doar fragmente de trupuri sfârtecate printre fiarele contorsionate ale autoturismului.
Şoferul celeilalte maşini a fost preluat de o ambulanţă, spre a fi transportat în stare foarte gravă la spital.
Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul, luând în considerare depoziţia unui martor ocular, care susţine că şoferii celor două maşini se luaseră la întrecere pe şosea - ceea ce ar putea explica violenţa impactului cu copacul, în cazul maşinii unde au fost găsite cele două cadavre.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close