Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Două accidente în Cluj şi Maramureş, din cauza consumului de alcool

Infotrafic. Două accidente în Cluj şi Maramureş, din cauza consumului de alcool

Infotrafic. Două accidente în Cluj şi Maramureş, din cauza consumului de alcool
Sursa foto: infotrafic
20 Noi 2009   •   09:41

Inconştienţa la volan nu are limite. La Cluj, un bărbat a plecat la drum cu fiul său de numai 13 ani, deşi se afla în stare de ebrietate. A pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un alt autoturism parcat într-o curte. Au reuşit însă să scape doar cu răni uşoare.

Bărbatul din Cluj s-a urcat la volan după ce consumase o cantitate însemnată de alcool. Ceea ce nu l-a împiedicat să-şi ia fiul de 13 ani drept pasager. Nu a durat mult până când a pierdut controlul maşinii, în localitatea Gheorgheni, şi a intrat în gardul unei gospodării.

Copilul a fost scos imediat dintre fiare de vecini. Din fericire, doar cu răni uşoare. Cei doi au fost duşi la spital pentru îngrijiri. Bărbatul însă, nu este la primul accident produs pe fondul consumului de alcool şi al vitezei exagerate. El va trebui să dea din nou explicaţii poliţiştilor.

Accident pe fondul consumului de alcool şi în Maramureş. Un bărbat s-a răsturnat cu maşina în şanţ. A reuşit să iasă dintre fiare şi a luat-o la fugă, pentru a scăpa de oamenii legii. Nu a ajuns însă prea departe.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic ebrietate
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close