Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Două drumuri naționale din Vrancea s-au surpat din cauza ploilor

Infotrafic. Două drumuri naționale din Vrancea s-au surpat din cauza ploilor

Infotrafic. Două drumuri naționale din Vrancea s-au surpat din cauza ploilor
Sursa foto: Foto: aradon.ro
26 Iul 2011   •   09:56

Terasamentul a două drumuri naţionale secundare din județul Vrancea, DN2M, la Andreiaşu de Jos şi DN2N, la Jitia, a fost afectat de precipitațiile abundente din ultima perioadă, iar circulaţia este întreruptă, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În judeţul Alba, pasajul superior peste calea ferată de pe DN1, situat la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeş, între kilometrii 377+923 şi 378+116 metri, a fost închis pentru lucrări până în data de 15 ianuarie 2012. Se recomandă următoarele rute ocolitoare:

-pentru relaţia DN74 Abrud – Zlatna – Alba Iulia: centura municipiului Alba Iulia;
-pentru relaţia Deva – Alba Iulia – Cluj-Napoca: DN7– DN1, kilometrul 377+ 923 metri – centura municipiului Alba Iulia – DN1, kilometrul 385+200 metri;
-pentru relaţia Cluj-Napoca – Alba Iulia – Deva: DN1, kilometrul 378+116 metri – centura municipiului Alba Iulia – DN1, kilometrul 377+ 923 metri – DN7.

Tot în judeţul Alba, pe DN1, până la data de 1 septembrie 2011, la ieşirea din municipiul Sebeş către Alba Iulia, se execută lucrări de reparaţii la pasajul CF Kogălniceanu. Traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor electrice. Se recomandă ruta alternativă DE 60 Braşov – Oradea.

Pe DN1, în judeţul Prahova, se efectuază lucrări de reparaţii pe segmentul Posada – Sinaia la două poduri, la kilometrii 113+755 metri şi 118+846 metri, circulaţia desfăşurându-se alternativ, pe un fir.

Având în vedere că până la ora 21:00 este în vigoare o atenţionare cu cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ploi cu caracter torenţial, însoţite de intensificări ale vântului, Centrul Infotrafic le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să se asigure înaintea efectuării manevrelor în trafic, să folosească luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă în mers.

×
Subiecte în articol: Infotrafic drum national Vrancea Alba DN1
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close