Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Grav accident pe DN1: Un mort şi cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu alt vehicul

Infotrafic. Grav accident pe DN1: Un mort şi cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu alt vehicul

Infotrafic. Grav accident pe DN1: Un mort şi cinci răniţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu alt vehicul
29 Dec 2009   •   08:34

Accident grav, luni seară, pe DN1, la ieşirea din Comarnic către Braşov. O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din vina şoferului autoturismului, un poliţist din Buşteni. Acesta a pierdut controlul volanului, după ce s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, după ce un autoturism a izbit frontal un microbuz în care se aflau 16 persoane. De vină pentru producerea accidentului a fost şoferul autoturismului, spun martorii. Bărbatul s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, însă a pierdut controlul volanului.

De aici şi până la tragedie n-a mai fost decât un pas. Mai multe echipaje ale ambulanţei au intervenit pentru a salva răniţii.

Cei 16 pasageri aflaţi în microbuz au tras o sperietură pe cinste. Cinci persoane s-au ales cu răni uşoare, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spitalalele din Câmpina şi Sinaia.

Circulaţia în zonă a fost complet blocată mai bine de o oră, pe sensul de mers dinspre Comarnic spre Braşov, iar coloanele formate pe ambele sensuri au depăşit 5 kilometri.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic DN1
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close