Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Maşină, spulberată de un TIR în judeţul Bacău. O persoană a murit, două au fost rănite

Infotrafic. Maşină, spulberată de un TIR în judeţul Bacău. O persoană a murit, două au fost rănite

Infotrafic. Maşină, spulberată de un TIR în judeţul Bacău. O persoană a murit, două au fost rănite
28 Apr 2010   •   08:44

Un mort şi doi răniţi, trei victime ale accidentului care a avut loc marţi seară în judeţul Bacău. Un tir a spulberat într-o secundă o maşină care a ieşit de pe un drum lăturalnic, fără să se asigure. Din cauza accidentului, drumul naţional E85 a fost închis pe ambele sensuri, mai bine de două ore.

Şoferul maşinii se îndrepta spre Vaslui. Avea alături un coleg de muncă şi o femeie pe care o luaseră la ocazie. La intrare în comuna Nicolae Bălcescu...

"O ieşit în faţa mea aici, brusc aşa, din stânga din dreapta mea. Eu am evitat am vrut să ies în stânga să-l evit şi n-am reusit", a declarat şoferul tir-ului.

Impactul a fost atât de puternic încât tirul s-a urcat pe o parte a maşinii. Şoferul a fost prins sub fiare, fără să mai aibă vreo şansă. Oamenii au auzit bubuitura şi s-au strâns să vadă ce s-a întâmplat. Au rămas muţi de uimire.

Zona este cunoscută de locuitorui ca una cu probleme. Iar în ultima vreme tot mai multe accidente au loc aici.

Din păcate, şoselele noastre nu-şi mai schimbă culoarea roşie, a sîngelui. În ultimele 24 de ore au avut loc nu mai puţin de 13 accidente grave, soldate cu morţi, după cum spun datele Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. Doi oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 16 au ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentelor de marţi de pe şoselele din judeţele Iaşi, Bacău, Dâmboviţa, Călăraşi, Dolj şi Vrancea.

Opt dintre accidente au fost provocate de şoferi, iar alte trei de pietoni. Bicicliştii şi căruţaşii au provocat si ei câte un astfel de eveniment rutier. Principalele cauze care au provocat dramele au fost depăşirea neregulamentară, conducerea imprudentă şi viteza excesivă.

Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Bacău Infotrafic
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close