Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O bătrână a fost grav rănită, după ce ambulanţa în care se afla s-a ciocnit cu un microbuz (VIDEO)

Infotrafic. O bătrână a fost grav rănită, după ce ambulanţa în care se afla s-a ciocnit cu un microbuz (VIDEO)

Infotrafic. O bătrână a fost grav rănită, după ce ambulanţa în care se afla s-a ciocnit cu un microbuz (VIDEO)
Sursa foto: ambulamta
05 Feb 2010   •   08:23

O ambulanţă s-a răsturnat după ce a fost lovită de un microbuz pe drumul care leagă oraşul Cluj Napoca de Gherla. Ambulanţa transporta o pacientă a cărei stare s-a agravat în urma accidentului. Femeia a fost preluată de un alt echipaj SMURD. Într-un alt accident, petrecut în Cluj, doi tineri au fost grav răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac.

Primul accident s-a petrecut pe drumul care leagă Clujul de Gherla, în apropierea localităţii Răscruci. Ambulaţa transporta o bătrână care făcea dializă şi care a solicitat ajutorul medicilor în urma unei probleme cardiace. Bătrâna a fost preluată de un alt echipaj şi transportată la spital.

Un alt accident a avut loc în capitală. Un taximetrist din Bucureşti şi clientul său au ajuns la spital după ce maşina în care erau a fost lovită de un şofer vitezoman. Totul s-a petrecut miercuri noapte în Pasajul Unirii.

Un alt accident petrecut în Cluj, s-a soldat cu două persoane rănite. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Infotrafic ambulanta
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close