Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O femeie a fost rănită în urma unui accident pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti

Infotrafic. O femeie a fost rănită în urma unui accident pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti

Infotrafic. O femeie a fost rănită în urma unui accident pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Apr 2011   •   11:19

O persoană a fost rănită, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe drumul naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, informează Mediafax.

Victima, care conducea un autoturism, a ieşit în afara părţi carosabile şi a lovit o maşină parcată, fiind transportată de urgenţă la spital cu dureri toracice.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:45, pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti, în localitatea prahoveană Româneşti.
   
În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că o femeie, aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan, care circula pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit o maşină parcată regulamentar pe partea stângă a drumului. În urma impactului dintre cele două maşini, şoferiţa a fost rănită.
   
În primă fază, s-a pus problema intervenţiei unui elicopter SMURD, însă ulterior femeia, care a rămas încarcerată în maşină şi acuza dureri toracice, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de urgenţă Ploieşti.
   
În momentul de faţă, femeia este supusă unor intervenţii chirurgicale.
   
Circulaţia în zona în care s-a produs accidentul nu a fost blocată, însă una dintre cele patru benzi ale drumului a fost impracticabilă, pentru a permite intervenţia echipajelor de descarcerare şi a ambulanţei.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close