Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O femeie de 62 de ani a murit după ce a traversat printr-un loc nepermis

Infotrafic. O femeie de 62 de ani a murit după ce a traversat printr-un loc nepermis

Infotrafic. O femeie de 62 de ani a murit după ce a traversat printr-un loc nepermis
09 Dec 2008   •   08:39

Trei tineri din Râşnov au fost internaţi în spital, luni seară, după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism, într-o intersecţie din oraş. Şoferul nu a acordat prioritate şi nici nu a mai apucat să frâneze pentru că avea viteză prea mare. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşinile au fost aruncate câteva zeci de metri mai încolo. În urma incidentului, tânărul şi cele două pasagere din maşina lovită au fost răniţi.
Tot luni seară, o femeie de 62 de ani, din Satu Mare, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui autoturism de teren condus de un cetăţean austriac, după ce a traversat printr-un loc nepermis. Martorii spun că şi bolidul gonea cu viteză şi din această cauză şoferul nu a mai avut timp să pună frână când femeia i-a ieşit în faţă.
La Ploieşti, un şofer beat a intrat cu maşina în bordura unui scuar de giratoriu, chiar în faţa Biroului de Avarii Auto din oraş. Bărbatul avea o alcoolemie de 0.97 mg alcool pur în aerul expirat. Unul dintre şoferii care se aflau în trafic a sunat imediat la poliţie. Pentru că a condus băut, şoferul s-a ales cu dosar penal.
În Bucureşti, un tânăr şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit frontal de un autoturism care venea din sens opus. Accidentul s-a produs într-o curbă extrem de periculoasă şi renumită pentru numărul mare de accidente. În zona ambasadei Chinei, şoseaua este încă pavată cu piatră cubică iar la cel mai mic strop de ploaie maşinile patinează aproape ca pe gheaţă.
În urma accidentului, două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
Tot în Capitală, un alt accident a avut loc pe Bulevardul 13 Septembrie. De data aceasta, vinovat a fost un şofer care a vrut să întoarcă maşina chiar în mijlocul străzii, fără să se asigure. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. Ambele autoturisme au fost proiectate pe trotuar, acroşând alte două maşini parcate.
Poliţiştii au început deja cercetările.
Observator

×
Subiecte în articol: raniti autoturism masina Infotrafic
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close