Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O persoană a murit la Arad, în urma unui accident rutier produs din cauza poleiului

Infotrafic. O persoană a murit la Arad, în urma unui accident rutier produs din cauza poleiului

Infotrafic. O persoană a murit la Arad, în urma unui accident rutier produs din cauza poleiului
Sursa foto: Intact Images
14 Dec 2010   •   08:28

Poleiul care a acoperit şoselele din ţară a făcut mai multe victime luni noapte. Un şofer a murit în Arad, iar trei persoane au fost răniţi, în urma unui accident rutier. La Bistriţa, un bărbat a ajuns cu tot cu maşină în şanţ.

Şoferul autoturismului cobora o pantă din Arad cu viteză, fără să observe că pe drum s-a format polei. A pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a fost izbit de o maşină de teren, apoi de un tir. Un om a murit în urma impactului puternic, iar trei au fost răniţi.

Pe acolo trec şi tirurile care merg spre şoseaua de centură. Până şi-au terminat poliţiştii măsurătorile, s-au format cozi de câţiva kilometri pe ambele sensuri.

Şi în Bistriţa un accident a fost provocat de poleiul de pe şosea. Un şofer a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în şanţ.

“Am avut maşină în faţă şi am încercat... el venea cam cu 30 la oră, eu am încercat să trec pe lângă el şi cand am dat să mă redresez a început să se balanseze maşina şi m-a adus până aici”, a povestit şoferul autoturismului.

×
Subiecte în articol: accident Infotrafic polei Bistriţa Arad
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close