Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. O tânără din Târgu Mureş a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Infotrafic. O tânără din Târgu Mureş a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Infotrafic. O tânără din Târgu Mureş a fost ucisă pe trecerea de pietoni
04 Dec 2008   •   08:54

Istoria cu tânăra ucisă pe trecerea de pietoni din Bucureşti de o şoferiţă, se repetă de data asta la Târgu Mureş. Femeia de la volan avea viteză foarte mare, iar tânăra a murit pe loc în urma izbiturii. Tragedia s-a petrecut pe un bulevard din Târgu Mures.
O tânără de 21 de ani încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Un autoturism s-a oprit pentru a-i ceda trecerea. O altă maşină, care venea pe banda a doua, a izbit-o, însă, în plin. Din cauza vitezei foarte mari, maşina a oprit abia după 40 de metri. Tânăra a murit pe loc. Şoferiţa care a lovit-o pe fată va petrece mulţi ani la închisoare, dacă va fi condamnată pentru ucidere din culpă.
Într-un alt accident, la Braşov, tot o şoferiţă şi-a băgat mama în mormânt şi copilul de patru ani, în comă, după ce a intrat cu maşina într-un TIR. Femeia a vrut să evite cadavrul unui animal, a ajuns pe contrasens şi a intrat direct într-un TIR.
Nici poliţiştii nu sunt chiar cei mai buni şoferi. Miercuri seară, la Bacău, unul dintre ei a reuşit să bage doi oameni în spital şi să distrugă două maşini după ce a întors în mijlocul străzii, fără să se asigure. Colegul lui, venit să facă măsurătorile, a fost şi el neatent şi a căzut într-o canalizare. Primul poliţist s-a ales cu permisul suspendat, iar al doilea,cu piciorul rupt. Omul legii a rămas fără permis şi va plăti şi spitalizarea celor două victime pe care le-a băgat în spital.
Săptămâna trecută, alţi poliţişti băcăuani au lăsat să plece un preot de la locul unui accident, fără să-l întrebe nici măcar cum îl cheamă. Sutana le-a fost de ajuns. După câteva ore, îl căutau prin tot judeţul.
Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier trecere de pietoni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close