Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Opt morţi şi 32 de răniţi pe şoselele din România în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Opt morţi şi 32 de răniţi pe şoselele din România în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Opt morţi şi 32 de răniţi pe şoselele din România în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mai 2011   •   08:56

În cursul zilei de 15 mai, pe şoselele României au avut loc 37 de accidente grave în care şi-au pierdut viaţa opt persoane, în timp ce alte 32 au ajuns la spital cu răni grave, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

În 26 de situaţii vina a aparţinut conducătorilor auto, în alte cazuri a fost vina pietonilor, căruţaşilor şi bicicliştilor. Principalele cauze ale accidentelor au fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi neacordarea priorităţii pietonilor.

Un copil de numai 2 ani şi tatăl, din Drobeta Turnu Severin, lui au ajuns la spital în stare gravă în urma unui accident rutier. Maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer care nu a ţinut cont de nicio regulă de circulaţie: a apăsat pedala de acceleraţie şi a trecut pe roşu. Mai mult decât atât, şoferul vitezoman a fugit de la locul accidentului.

Şoferul a trecut pe roşu şi a lovit frontal o maşină care circula regulamentar. Un bărbat şi un copil aflaţi în maşina lovită au ajuns la spital, în stare foarte gravă.

Speriat, vitezomanul a fugit de la locul accidentului. După câteva zeci de minute, sfătuit de apropiaţi, s-a întors. El a rămas fără carnet şi riscă să ajungă după gratii.

 


×
Subiecte în articol: Infotrafic morti raniti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close