Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru oameni răniţi, în urma coliziunii dintre un autobuz şi o maşină de lux

Infotrafic. Patru oameni răniţi, în urma coliziunii dintre un autobuz şi o maşină de lux

Infotrafic. Patru oameni răniţi, în urma coliziunii dintre un autobuz şi o maşină de lux
Sursa foto: ambulanta
22 Apr 2009   •   08:14

Patru oameni în spital şi trei maşini avariate. Este finalul unei cascadorii fără voie făcută de un şofer din Târgu Jiu. Omul nu a ţinut cont de vremea rea şi a gonit cu BMW-ul pe o stradă din oraş până s-a înfipt într-un autobuz, pe care l-a proiectat fix într-o autoutilitară parcată. Cei patru pasageri din limuzină au ajuns cu toţii la spital dar au scăpat cu răni uşoare.

Ploaia deasă şi vizibilitatea redusă nu l-au convins pe soferul masinii mici ca nu este cazul sa circule la turatie maximă. La un moment dat, inevitabilul s-a produs. În urma impactului, autobuzul a fost proiectat într-o utilitară.

Autobuzul nu transporta călători în acel moment, însă şoferul BMW ului şi cei trei pasageri au fost răniţi uşor.

Desi initial nu se stia cine a fost la volan, la spital una din victime a recunoscut. I-au fost recoltate probe de sânge însă s-a stabilit că aceasta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

De mania vitezei a suferit şi o şoferiţă din Reşiţa care a luat-o pe linia de tramvai până s-a trezit pe contrasens chiar în faţa altei maşini. Cei doi şoferi nu au păţit mare lucru, dar circulaţia a fost dată peste cap mai bine de o oră. Ca să-şi mai spele păcatele în faţa poliţiştilor şi a celorlalţi şoferi, femeia a pus umărul şi a împins şi ea maşinile avariate ca să degajeze traficul mai repede.


Din cauza şoferiţei, circulaţia a fost perturbată mai bine de o oră. Cu greu au făcut faţă agenţii, cozilor de maşini care s-au întins pe aproape 2 kilometri, pe ambele sensuri. Femeia va trebui să plătească acum toate pagubele produse in urma accidentului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close