Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru răniţi şi tot atâtea maşini distruse, după ce doi şoferi nu au acordat prioritate

Infotrafic. Patru răniţi şi tot atâtea maşini distruse, după ce doi şoferi nu au acordat prioritate

Infotrafic. Patru răniţi şi tot atâtea maşini distruse, după ce doi şoferi nu au acordat prioritate
09 Noi 2009   •   09:05


Patru persoane au ajuns la spital şi patru maşini au fost distruse, din cauza unor şoferi care au uitat să mai acorde prioritate. Accidentele s-au petrecut în Baia Mare.

Primul accident a avut loc în cea mai aglomerată intersecţie din oraş. Un şofer începător nu a mai ştiut cum e cu semnele şi cu prioritatea, într-o intersecţie unde nu funcţionau semafoarele şi a... trecut. Doar că s-a oprit repede, în altă maşină.

Tânărul nici nu şi-a luat bine permisul, că deja se va întoarce la viaţa de pieton, timp de cel puţin o lună.

Acelaşi lucru îl va păţi şi un alt şofer băimărean care a procedat exact ca începătorul nostru, dar într-o altă intersecţie din oraş.

Şoferul vinovat de producerea accidentului şi alte trei persoane din cealaltă maşină au ajuns la spital dar viaţa nu le este pusă în pericol. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

Şoferul vinovat va fi cercetat penal pentru vătămare corporala din culpă şi cel mai probabil va rămâne şi el pieton pentru o lună.

Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic Baia Mare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close