Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Poleiul, ceaţa şi omătul îngreunează traficul pe şoselele din România

Infotrafic. Poleiul, ceaţa şi omătul îngreunează traficul pe şoselele din România

Infotrafic. Poleiul, ceaţa şi omătul îngreunează traficul pe şoselele din România
19 Ian 2009   •   08:32

Circulaţia rutieră pe mai multe drumuri din judeţul Hunedoara se desfăşoară cu dificultate, din cauza poleiului de pe partea carosabilă. Din cauza omătului căzut în noaptea de duminică spre luni, pe toate drumurile din Maramureş se circulă în condiţii de iarnă. Traficul este îngreunat şi în celelate zone ale ţării.
Traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN 7, pe tronsonul Zam - limita cu judeţul Alba şi în următoarele zone: Deva, Hunedoara, Simeria, Călan şi Orăştie. Echipajele acţionează pentru crearea condiţiilor normale pe şoselele afectate, însă siguranţa circulaţiei este deocamdată periclitată.
În Maramureş se circulă în condiţii de iarnă. Traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN 18, între Baia Mare- Pasul Gutâi - Mara - Sighetu Marmaţiei. Ninsoarea care cade neîncetat de aproape 12 ore face imposibilă menţinerea curată a carosabilului.
Se circulă în condiţii de iarnă şi pe DN 17 C, între localitatea Săcel - Pasul Ştefăniţei- Romului, pe DN 19 între Sighetu Marmaţiei- Pasul Huta Certeze - Seini - Satu Mare - Baia Mare şi pe DN 1C Baia Mare - Şomcuta Mare - Dej - Cluj, cât şi pe DJ 184 Baia Sprie - Cavnic - Pasul Rotunda - Ocna Şugatag. Pe majoritatea drumurilor stratul de zăpadă de pe marginea carosabilului depăşeşte 15 cm şi continuă să ningă.
Luni dimineaţă, în judeţele Ilfov şi Giurgiu, avem şosele acoperite de polei şi ceaţă pe DN2, DN3, DN4 şi DN5. În Prahova carosabilul este în cea mai mare parte umed, iar pe DN1 este ceaţă între Ploieşti şi Băicoi, unde nu vezi la mai mult de 50 de metri.
Circulati cu atentie dacă sunteţi în judeţul Buzău, pe DN10, în zona Siriu unde soseaua este acoperită pe alocuri de mâzgă. În Brăila, deşi nu se înregistrează probleme deosebite, DJ212 este blocat între localităţile Berteştii de Jos şi Mihai Bravu, din cauza unui autotren, care a derapat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: polei ceata Infotrafic
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close