Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şapte morţi şi 24 de răniţi, bilanţul accidentelor de miercuri

Infotrafic. Şapte morţi şi 24 de răniţi, bilanţul accidentelor de miercuri

Infotrafic. Şapte morţi şi 24 de răniţi, bilanţul accidentelor de miercuri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Mai 2011   •   09:01

Statistica primită în această dimineaţă de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române arată că de miercuri şi până joi, şapte oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 24 au fost grav răniţi după ce au fost implicaţi în nu mai puţin de 23 de accidente rutiere.

La aceasta oră se circulă bine pe majoritatea drumurilor, dar există şi câteva excepţii. Până la ora 16.00, se lucrează pe Autostrada A1 pe sensul către Piteşti, între km 78 şi 80, pe prima bandă de circulaţie, iar pe DN 10 din cauza căderilor de pietre la km 84, între localităţile Siriu şi Chirileşti în judeţul Braşov, se merge pe un singur fir, alernativ în ambele sensuri. Probleme întâlnim şi pe DN66 Bumbeşti Jiu - Aninoasa, în judeţul Gorj, pe DN7 în judeţul Vâlcea, între localităţile Călimăneşti, Căciulata şi Brezoi, acolo există riscul căderii unor pietre de pe versanţi. Din cauza aluviunilor aduse pe şosea, în judeţul Suceava, se circulă mai greu pe DN17B între localităţile Crucea şi Broşteni.

În restul Capitalei, din cauza lucrărilor avem trafic închis pe  Şos. Orhideelor, Str. Berzei, Str. Cobălcescu, pe Bd. Dinicu Golescu şi Şos. Pipera, între Cal. Floreasca şi Str. Barbu Văcărescu. De asemenea se lucrează, iar circulaţia este îngreunată pe tot parcursul zilei pe Bd. Dacia, Str. Buzeşti, Calea Văcăreşti şi Şos. Mihai Bravu.

×
Subiecte în articol: Infotrafic morti raniti
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close