Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şapte morţi şi 24 de răniţi grav, într-o singură zi, pe şoselele din România

Infotrafic. Şapte morţi şi 24 de răniţi grav, într-o singură zi, pe şoselele din România

Infotrafic. Şapte morţi şi 24 de răniţi grav, într-o singură zi, pe şoselele din România
Sursa foto: infotrafic
02 Sep 2009   •   08:43

Un număr tot mai mare de accidente au loc pe drumurile din România. La data de 1 septembrie au avut loc nu mai puţin de 26 de accidente grave soldate cu morţi şi răniţi, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Şapte oameni au murit şi 24 au fost grav răniţi, în urma acestor accidente. În 16 dintre situaţii, vinovaţi pentru producerea accidentelor au fost şoferii, în timp ce şapte dintre accidente au fost provocate de pietoni. Căruţaşii au provocat şi ei două accidente.

Principalele cauze ale acestor evenimente rutiere au fost traversarea neregulamentară, neacordarea priorităţii vehiculelor şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Un accident deosebit de grav a avut loc, marţi seară, în Bucureşti. Un bărbat a ajuns în comă la spital, după ce a traversat fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un scuter.

Tot marţi seară, graba l-a lăsat fără permis şi pe un şofer din Capitală. Tînărul gonea pe străzi, a pierdut controlul volanului, a lovit un scuar şi a intrat apoi într-o altă maşină. A scăpat teafăr, însă şi-a făcut maşina praf.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier morti raniti
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close