Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şapte morţi şi 25 de răniţi grav, pe drumurile româneşti, în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Şapte morţi şi 25 de răniţi grav, pe drumurile româneşti, în ultimele 24 de ore

Infotrafic. Şapte morţi şi 25 de răniţi grav, pe drumurile româneşti, în ultimele 24 de ore
Sursa foto: politist
15 Oct 2009   •   08:40

Accidentele rutiere s-au ţinut lanţ în data de 14 octombrie. Nu mai puţin de 27 de accidente au avut loc pe drumurile din România, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 25 au fost grav rănite. Accidentele soldate cu morţi au avut loc în judeţele Alba, Braşov, Brăila, Buzău, Constanţa şi Prahova.

În majoritatea situaţiilor, vinovaţi pentru producerea accidentelor au fost şoferii, însă şi pietonii au avut partea lor din vină, provocând şase accidente.

Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost traversarea neregulamentară, neadaptarea vitezei şi conducerea imprudentă.

Condiţiile meteorologice continuă să provoace probleme pe drumurile din România. Poliţia Română avertizează şoferii să circule cu viteză redusă pentru a evita eventualele accidente cauzate de carosabilul umed şi zăpadă.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită pe DN76 intre localitatiile Ştei şi Vârfurile dar şi pe DN1 în zona Piatra Craiului. Din cauza carosabilului alunecos şi pe alocuri acoperit de zăpada, se circulă cu dificultate în şi pe DN1, în zona Negreni din judeţul Cluj.


Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close