Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Şoferul unei maşini de 100.000 de euro, grav rănit după ce a intrat cu viteză într-o curbă

Infotrafic. Şoferul unei maşini de 100.000 de euro, grav rănit după ce a intrat cu viteză într-o curbă

Infotrafic. Şoferul unei maşini de 100.000 de euro, grav rănit după ce a intrat cu viteză într-o curbă
Sursa foto: ambulanta
22 Ian 2010   •   08:28

Condiţiile meteo nefavorabile, precum şi inconştienţa unor şoferi continuă să producă accidente pe şoselele din România. Un accident care se putea termina cu o tragedie a avut loc, joi noapte, pe un drum din Maramureş. Un bărbat care conducea o maşină cu 400 de cai putere sub capotă n-a încetinit deloc la intrarea într-o curbă foarte periculoasă şi a zburat cu bolidul de peste 100.000 de euro de pe şosea. Fix într-un pârâu de lângă drum.

Chiar dacă ar fi văzut curba, şoferul de 31 de ani tot nu ar fi putut face nimic să evite accidentul. Bolidul de mare viteză, care costă peste 100.000 de euro, era "încălţat" cu pneuri de vară. Care alunecă precum schiurile pe polei.

Maşina s-a mai oprit doar în albia unui pârâu, iar şoferul a rămas blocat în maşină. Zeci de localnici au ieşit grăbiţi din case să-i dea o mână de ajutor până la venirea pompierilor.

Şoferul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. A fost destul de conştient încât să poarte centura de siguranţă şi a avut norocul ca airbag-urile maşinii să-şi facă datoria.

Observator

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close