Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Tânără rănită grav în Capitală, pentru că un alt şofer nu i-a acordat prioritate

Infotrafic. Tânără rănită grav în Capitală, pentru că un alt şofer nu i-a acordat prioritate

Infotrafic. Tânără rănită grav în Capitală, pentru că un alt şofer nu i-a acordat prioritate
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Sep 2010   •   09:27

O tânără a fost rănită grav într-un accident produs în această noapte într-o intersecţie din zona Iancului din capitală. Martorii spun că de vină ar fi un alt şofer care a vrut să vireze la stânga fără să acorde prioritate autoturismului condus de tânără.

Victima era conştientă când a sosit echipajul de ambulanţă deşi în urma impactului s-a lovit puternic la cap. Acum ea se află în grija medicilor de la spitalul Floreasca. Poliţiştii spun că vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere din intersecţie pentru a vedea cum s-a petrecut totul.

Pe lista celor care şi-au pierdut viaţa pe şosele era să se adauge şi numele unui tânăr de 24 de ani din Oraviţa. Băiatul a încercat să depăşească o căruţă, într-o curbă, şi a ajuns cu maşina sub roţile unui camion.

Tânărul făcut o depăşire iresponsabilă şi s-a oprit cu maşina sub roţile unui camion care venea din sens opus. Accidentul a avut loc pe drumul judeţean care leagă Valea Caraşului de Reşiţa, într-o curbă semnalizată corespunzător, în care vizibilitatea este destul de bună.

Impactul a fost violent, dar tânărul a avut zile. A rămas captiv între fiarele contorsionate ale maşinii, dar pompierii au reuşit să-l elibereze fără prea mari probleme. Apoi a fost transportat de urgenţă la spitalul judeţean din Reşiţa.

În urma accidentului, traficul pe drumul judeţean a fost îngreunat.

Observator

×
Subiecte în articol: raniti morti Infotrafic
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close