Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trafic blocat pe DN1H din cauza unui accident rutier

Infotrafic. Trafic blocat pe DN1H din cauza unui accident rutier

Infotrafic. Trafic blocat pe DN1H din cauza unui accident rutier
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Apr 2011   •   08:47

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza producerii (în jurul orei 06.30) a unui grav accident, circulaţia auto este blocată pe DN1H Zalău – Şimleu Silvaniei, în zona localităţii sălăjene Vârşolt.

În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. O persoană şi-a pierdut viaţa iar alte cinci au fost rănite.

Conform primelor informaţii obţinute de la faţa locului, evenimentul s-a produs pe fondul adormirii la volan a conducătorului autoturismului care, intrând pe contrasens, s-a izbit frontal cu vehiculul de transport persoane.

Un alt accident deosebit de grav a avut loc seara trecută, în Piteşti. 11 persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Argeş după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier. Două persoane sunt în stare gravă. O maşină care voia să vireze stânga nu a acordat prioritate microbuzului şi s-au lovit violent.

Microbuzul era plin cu muncitori angajaţi la o firmă de cablaje. În drum spre casă, pe o stradă din Piteşti, un autoturism le-a tăiat calea. Conducătorul microbuzului nu a reuşit să evite impactul.

11 din cei 12 pasageri ai microbuzului au ajuns la spitalul Judeţean Argeş. Nici unul dintre şoferii implicaţi în accident nu a consumat băuturi alcoolice.

Pentru că oamenii din microbuz abia terminaseră orele de lucru, în anchetă este implicată şi o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Şoferul vinovat riscă să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier raniti
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close