Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei adulţi şi un copil, grav răniţi, în urma unui accident produs în Neamţ

Infotrafic. Trei adulţi şi un copil, grav răniţi, în urma unui accident produs în Neamţ

Infotrafic. Trei adulţi şi un copil, grav răniţi, în urma unui accident produs în Neamţ
Sursa foto: ambulanta
16 Feb 2009   •   08:47

Nu ştia bine ce-i cu el, dar nici de ceilalţi nu i-a păsat prea tare. Un bărbat din Neamţ s-a urcat băut la volan şi a băgat în spital o familie întreagă: trei adulţi şi un copil de patru ani. Şoferul vitezoman era aproape în comă alcoolică şi de abia putea să rămână treaz. Atât el, cât şi pasagerul din dreapta au scăpat teferi din accident. Acum, dau explicaţii poliţiştilor.
Cei trei adulţi au ajuns la spital cu multiple traumatisme. În schimb, copilul de patru ani a fost internat la secţia de neurologie, cu răni la cap şi la picioare. Medicii spun, însă, că cel mic este conştient şi se afla în afara pericolului. La fel şi celelalte victime.
Tot la spital a ajuns şi soferul băut, pentru probe biologice. Poliţiştii l-au testat, însă, şi cu alcooltestul. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,25 de mg / l alcool pur în aerul expirat. Omul intenţiona să ajungă în Poiana Largului şi-avea de gând să conducă nu mai puţin de 80 de km în acest fel.
Un alt accident grav a avut loc duminică seară la intrarea în Sibiu, pe DN 1. Şoferul unui TIR n-a mai putut controla mastodontul din cauza vitezei şi a drumului umed, a intrat pe contrasens, s-a răsturnat şi a blocat şoseaua. Bărbatul a fost scos din cabina camionului de un echipaj de la descarcerare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close