Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei autoturisme au fost distruse, după ce un bărbat a provocat un accident cu maşina furată

Infotrafic. Trei autoturisme au fost distruse, după ce un bărbat a provocat un accident cu maşina furată

Infotrafic. Trei autoturisme au fost distruse, după ce un bărbat a provocat un accident cu maşina furată
Sursa foto: accident
08 Apr 2009   •   08:02

Un bărbat din Târgovişte a rămas surprins, marţi seară, după ce a fost chemat la poliţie să explice cum a făcut de a avariat două maşini parcate. Omul era convins că maşina lui era în parcare acolo unde o lăsase cu ceva timp în urmă. Nici vorbă. Autoturismul a fost furat, iar hoţii s-au grăbit atât de tare încât au făcut accident.

Hoţul vroia să dea o tură cu maşina. Însă, de prea multă bucurie a apăsat pedala de acceleraţie până nu a mai putut controla autoturismul. A intrat în două maşini pe care le-a şifonat serios.Ca să nu intre pe mâna oamenilor legii, hoţul a abandonat maşina şi a fugit de la locul accidentului Proprietarul a rămas înmărmurit când a primit vestea de la poliţişti.

Proprietarii celor trei masini implicate in incident nu au putut să ofere prea multe informatii oamenilor legii

Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea conducătorului auto care a produs evenimentul rutier urmând ca la finalizarea cercetărilor să propună o soluţie legală. Până atunci cei trei oameni vor trebui să umble la economii pentru a-şi repara maşinile.

Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic masina furata
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close