Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei morţi şi 14 răniţi grav, în urma accidentelor rutiere de marţi

Infotrafic. Trei morţi şi 14 răniţi grav, în urma accidentelor rutiere de marţi

Infotrafic. Trei morţi şi 14 răniţi grav, în urma accidentelor rutiere de marţi
Sursa foto: ambulanta
03 Mar 2010   •   08:41

Un număr tot mai mare de accidente au loc pe şoselele din România. Nu mai puţin de 14 de accidente grave soldate cu morţi şi răniţi au avut loc la data de 2 martie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Trei oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 14 au ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentelor de marţi. Şapte dintre accidente au fost provocate de conducătorii auto. Pietonii sunt vinovaţi pentru producerea a şase accidente grave, în timp ce unul dintre incidentele rutiere a fost provocat de un biciclist. Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost viteza excesivă, oboseala la voaln şi traversarea neregulamentară.

Condiţiile de trafic de miercuri dimineaţă sunt bune pe majoritatea şoselelor naţionale. Pe A1, A2, si A3 întâlnim carosabil umed . La fel şi pe DN67C între Novaci şi Rânca în judetul Gorj, DN7A în Hunedoara şi Valcea dar si pe DN1R în judetul Cluj.

Restricţii de trafic există pe DN1 la Cornu în Prahova, unde din cauza căderilor de stânci circulaţia se desfăşoară pe 3 benzi în loc de 4. Tot pe DN1 în judeţul Prahova, la Mâneciu, se circulă îngreunat doar pe o singură bandă, din cauza unei alunecări de teren.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic sosele
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close