Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei morţi şi doi răniţi, după două accidente rutiere în judeţul Neamţ

Infotrafic. Trei morţi şi doi răniţi, după două accidente rutiere în judeţul Neamţ

Infotrafic. Trei morţi şi doi răniţi, după două accidente rutiere în judeţul Neamţ
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Feb 2011   •   12:11

Două drumuri naţionale sunt închise din cauza zăpezii. Este vorba de DN22 şi DN 23B, pre raza judeţelor Buzău şi Vrancea. În plus, condiţiile meteo nefavorabile au provocat două accidente rutiere în judeţul Neamţ, iar în judeţul Dâmboviţa un tren Săgeata Albastră s-a izbit de un TIR.

Vremea rea se menţine sâmbătă în toată ţara. În mai multe zone va continua să ningă, iar temperaturile rămân sub zero grade Celsius.

Unul dintre accidente s-a produs în jurul orei 5, la intrare în Piatra Neamţ. Un procuror a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit frontal de un alt autoturism şi apoi a fost proiectată într-un stâlp.

Alte două persoane au ajuns la spital.

Tot în judeţul Neamţ, doi bărbaţi au murit vineri seară în urma unui accident de circulaţie. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit de un cap de pod.

Poliţiştii spun că şoseaua era acoperită cu un strat gros de polei.

Şoferul a murit pe loc, iar pasagerul a câteva ore mai târziu, la spital.

 


Totodată, pasagerii unui tren Săgeata Albastră au trecut prin momente dificile, după ce garnitura s-a izbit de un TIR. S-a întâmplat în judeţul Dîmboviţa. Trenul circula pe ruta Târgovişte - Titu - Bucureşti. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, nici pagube materiale importante.

Tren lovit de TIR


×
Subiecte în articol: morti raniti drumuri TIR tren spital politisti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close