Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei morţi şi şapte răniţi, în urma a două accidente în Constanţa, respectiv DN1, între Sibiu şi Avrig

Infotrafic. Trei morţi şi şapte răniţi, în urma a două accidente în Constanţa, respectiv DN1, între Sibiu şi Avrig

Infotrafic. Trei morţi şi şapte răniţi, în urma a două accidente în Constanţa, respectiv DN1, între Sibiu şi Avrig
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Ian 2011   •   13:22

Doi tineri şi-au piedut viaţa şi alţi cinci au ajuns la spital în urma unui accident petrecut la ieşirea din Constanţa. Un şofer a ajuns pe contrasens, a acroşat un microbuz, apoi a izbit frontal o maşină care venea din sens opus. Accident şi pe DN1 între Sibiu şi Avrig. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost distrusă de remorca unui camion.

La Constanţa, viteza şi neatenţia au ucis doi oameni.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din oraş. Un autoturism a intrat pe contrasens, chiar în faţa unui microbuz. Impactul a fost extrem de puternic.

Şoferul care mergea în spatele microbuzului n-a putut evita impactul.

Alţi doi tineri care se aflau pe bancheta din spate precum şi şoferul şi doi pasageri din maşina care circula regulamentar au rămas captivi între fiarele contorsionate. Răniţii au fost duşi de urgenţă la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Accident şi pe DN1, între Sibiu şi Avrig. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost distrusă de remorca unui camion.

Şoferul tirului va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

 


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close